Voetreflex therapie

Voetreflexologie

Β 

Welkom bij Voetreflexologie, dΓ© plek waar je terecht kunt voor het bevorderen van jouw gezondheid. Bij ons staat de Westerse therapievorm centraal, gebaseerd op de eeuwenoude Egyptisch-Chinese geneeskunde. Door middel van drukpuntmassage op de voet stimuleren wij het zelf genezend vermogen van organen, spieren en lichaam. Hierdoor worden blokkades opgeheven en komt het lichaam op natuurlijke wijze weer in balans.

Voetreflexologie kan verlichting bieden bij diverse klachten, zoals hoofdpijn, nek- en rugklachten, ademhalings- en slaapproblemen, stress en depressie, menstruatieklachten en meer. Na de behandeling kun je een toename van de algemene ontspanning, verlichting van pijnen, verbetering van de nachtrust, verhoging van de weerstand en meer energie verwachten.

Bij ons kijken we naar het totaalbeeld van jouw gezondheid en stellen we na een therapeutisch gesprek een behandelplan voor je op. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en veel van onze cliΓ«nten ervaren deze als een weldaad voor de voeten en het gehele lichaam.

Onze filosofie is dat ziek zijn het signaal is van een verstoorde harmonie in de eenheid van lichaam en geest. Voetreflexologie richt zich op het opheffen van de oorzaken van jouw gezondheidsklachten waardoor deze worden verlicht. Wij geloven dat voetreflexologie je niet geneest, maar je helpt te genezen door het lichaam weer in balans te brengen.

Zelfs als je geen specifieke klachten hebt, is voetreflexologie een aanrader voor een diepere ontspanning en balans in je lichaam en geest. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak bij Voetreflexologie en ervaar de voordelen van onze therapievorm! πŸ€πŸ€

Lees dit boek eens πŸ€πŸ‘£ kun je erg veel over jezelf lerenΒ 

https://www.paypro.nl/producten/Puur_Mindset_Academynl_-_Ebook_Word_de_beste_versie_van_jezelf/74570/193748